Als webcam model geld verdienen is een spannende manier om vanuit thuis te werken. Leuk als bijverdienste of fulltime. Geen gedoe meer met naar het werk gaan, in de file staan, openbaar vervoer en ga zo maar door.

Er zijn geen verplichtingen en alles is geheel vrijblijvend, dus je mag zelf bepalen wanneer je online bent en tot hoever je gaat. Jouw profiel is dan te zien op isLive.nl Om geld te verdienen als webcam model heb je een computer nodig met één of zelfs meerdere webcams, een internetverbinding en lekker veel fantasie!

Je hoeft geen top model te zijn met perfect maten, daar zijn de meeste bezoekers helemaal niet op zoek naar. Uiterlijk is niet het belangrijkste, het gaat erom dat het opwindend is.

Hoeveel ga je verdienen?

Dat hangt helemaal van je zelf af maar je kunt tot € 0,88- per minuut per betalende bezoeker verdienen. Met bijvoorbeeld 2 betalende bezoekers, 2 uur per dag en 3 dagen in de week is dat € 2496,- per maand!

Specificaties:
Verdiensten per beller per minuut € 0,18
Verdiensten bellen en chatten tegelijk per minuut € 0,36
Verdiensten per ontvangen bericht € 0,18

Extra verdien mogelijkheden:
Tips & Flirts per stuk € 0,18
1 op 1 VIP per minuut € 0,72

Uitbetaling is 3 x per maand voor Nederland en België, daarbuiten 1 x per maand.

Zijn er kosten aan verbonden?

Inschrijving en alle service die hun geven is allemaal gratis. Je betaald hun dus nooit iets, zij betalen jou ieder maand voor al je cam, chat, e-mail en andere werkzaamheden. En als je wilt stoppen, log je gewoon niet meer in!

Geld verdienen als webcam model bij IsLive

Geld verdienen als webcam model

Extra verdienen met foto’s en films

Wat ook tot de mogelijkheid hoort is om foto’s en films tegen betaling te plaatsen. Op die manier kun je naast het webcam gedeelte extra verdienen. Plaats bijvoorbeeld een paar gratis foto’s en films om de aandacht van de bezoeker te trekken. Dit trek dan de aandacht van de kijker waardoor deze eerder geneigd is om meer te zien tegen betaling.