Een extra inkomen of full time geld verdienen met affiliate websites. Duidelijke uitleg en uitgebreide informatie over affiliate websites.

Wat is nu eigenlijk affiliate?

Het basis principe is simpel, je plaatst links naar producten of diensten van een adverteerder op je website. Voor iedere verkoop en/of aanmelding op zo’n dienst verdien je dan geld. Hoeveel je verdiend hangt natuurlijk van de adverteerder af. In de meest gevallen verdien je een percentage van het verkoop bedrag maar er zijn ook waarbij je per klik of een vast bedrag per aanmelding krijgt.

Een voorbeeld van een website die met affiliate marketing werkt is Led Verlichting Winkels. Deze site biedt producten aan van verschillende adverteerders.

Hoe ga je te werk?

De eerste mogelijkheid is om direct met een adverteerder te gaan werken. Bijvoorbeeld door een link, product of dienst op je website te tonen. Hierin moeten dan van te voren afspraken worden gemaakt omtrent verdiensten en tijdsduur. Bij deze vorm is het van belang dat je website bijvoorbeeld een mogelijkheid biedt waar de adverteerder kan inloggen en statistieken bekijken.

Een andere mogelijkheid is om een online affiliate netwerk te gebruiken. Dit is een bedrijf waar meerdere adverteerders op zijn aangesloten die dan alle klik’s, verkopen en aanmeldingen registreert. Zij regelen dan ook alle zaken omtrent verdiensten, support en andere vragen. Dit is voor webmasters en de aangesloten adverteerders een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Geld verdienen met affiliate websites via TradeTracker

Geld verdienen met affiliate websites

Over TradeTracker

TradeTracker is de nummer 1 in Nederland op het gebied van online affilate marketing. Met ruim 1500 aangesloten campagnes/adverteerders bieden zij de mogelijk om inkomsten te genereren met je website. Deelname is kosteloos en je hoeft alleen die adverteerders op te nemen die u bij jouw doelgroep en site passen.

Wat zijn de verdiensten?

Klik’s tussen de € 0,01 en € 0,15
Leads (info aanvragen) tussen de € 0,07 en € 70,00
Verkopen tussen de € 0,35 en € 500,00 en/of 1,5 % tot 35 %