Op internet zijn er diverse mogelijkheden om geld te verdienen ook al heb je geen website. De verdiensten zijn verschillend en lopen uiteen van enkele tot honderden euro’s per maand.

Spaar- en cashback programma’s

Bij deze programma’s verdien je geld door onder andere websites te bezoeken en mee te doen aan enquêtes. De verdiensten per bezochte website bedragen tussen de 1 en 5 cent en bij enquêtes afhankelijk van de grootte tot enkele euro’s.

Daarnaast ontvang je ook geld voor vrijblijvende aanbiedingen. Van gratis proefpakketten, tijdschriften, kranten tot gsm & telecom, prijsvragen en nog veel meer.

Geld verdienen zonder website met cashback?

Het cashback systeem moet je zien als een soort korting op een aankoop. Het principe is simpel, je koopt iets bij een webwinkel welke aangesloten is bij hun systeem. Je betaald het normale bedrag en je krijgt de korting op je spaarprogramma saldo gestort. Indien dit saldo een bepaald bedrag heeft kun je dit laten uitbetalen op je bank rekening nummer.

Welke programma is het beste?

Op internet kom je veel programma’s tegen die zeggen dat je veel verdiend met het bezoeken van websites en dergelijke. Helaas zijn ze niet allemaal even eerlijk en vallen de resultaten tegen. Onderstaande programma’s hebben bewezen dat geld verdienen zonder website kan.

De top 3 van spaar- en cashback programma’s:

Euroclix

Dit programma is al meer dan 15 jaar het beste spaar- en cashback programma van Nederland. Zij hebben meer dan 250.000 leden en is volledig gratis. Euroclix wordt betaald door adverteerders en geeft dan een gedeelte weer aan hun leden. Daarbij hebben zij ook een bonus systeem, spaar je bijvoorbeeld door tot € 20,- betalen zij € 25,- uit. Bij € 100,- is dat dan € 150,-

Geld verdienen zonder website met Euroclix

 

Zinngeld

Spaarprogramma en cashback systeem wat sinds 2002 toonaangevend is in Nederland en België. Volledig gratis om op verschillende manieren geld te verdienen. Ook zij sturen dagelijks e-mails om websites te bezoeken met verdiensten tussen de 3 en 5 cent. Schrijf je nu in en ontvang als dank € 10,- aan cadeau bonnen.

Spaarprogramma en cashback Zinngeld

 

Qassa

Eén van de bekendste programma’s is Qassa. Zij sturen regelmatig e-mails om websites te bezoeken en enquêtes waar je dan geld mee verdient. Hun cashback systeem is zeer groot en bevat 1741 webshops!

 

Bezoek ook eens de pagina over geld verdienen met een website.